Zo vier je de vakantie in je eigen tuin

Hoogstwaarschijnlijk zult u dit jaar uw vakantie in uw eigen tuin moeten vieren, maar dit zou helemaal geen probleem moeten zijn. Met je eigen zwembad kun je deze zomer heerlijk afkoelen. Of liever genieten van de wellness in de achtertuin? Het is ook mogelijk met uw eigen spa. Er zijn veel opties, en voordat je het weet, heb je je eigen waterpark in de achtertuin.

Zwembad in de tuin

Wilt u een zwembad in de tuin, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunt u een opblaaszwembad kiezen dat u snel kunt opzetten en snel kunt verwijderen. Maar het is dan onmogelijk om een ​​baan te zwemmen. Als de ruimte het toelaat, kunt u ook een opbouw zwembad opzetten. Als je hem voorziet van een filterpomp en een chloordrijver, kan hij gemakkelijk de hele zomer blijven staan. Is de zomer voorbij? Dan kan je hem makkelijk opruimen om hem volgend jaar weer te gebruiken. Een andere mogelijkheid is om in uw tuin een polypropyleen zwembad te maken. U kunt dit zwembad het hele jaar door gebruiken, met als voordeel dat u het niet hoeft schoon te maken, uit elkaar te halen en op te bergen.

Polypropyleen zwembaden

Een polypropyleen zwembad is een ingebouwd zwembad dat als monoblok in uw tuin geplaatst wordt. Polypropyleen is een kunststof die niet alleen erg duurzaam is, maar ook bestand is tegen ultraviolette straling. Het is ook een duurzame kunststof  minimaal onderhoud vereist. Het zwembad wordt vervaardigd op de fabrieksvloer en in het algemeen als monoblok bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Voordeel is dat het zwembad direct waterdicht wordt. Naden hoeven niet meer gelast te worden. De mogelijkheden met deze zwembaden zijn eindeloos. Daarom worden ze op bestelling gemaakt, geheel naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld een hoektrap inbouwen, maar ook barkrukken.

Tuin spa

Je houdt er niet van om cirkels te maken, maar je wilt bijvoorbeeld lekker in de achtertuin genieten van je favoriete drankje? Dan kunt u denken aan een spabad. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan ergonomische stoelen of een fijne ligplek. Daarnaast zijn massagekoppen vaak verstelbaar, zodat u uw eigen voorkeuren kunt instellen. Heeft u een grote achtertuin? Dan is het misschien een idee om een ​​spa naast je eigen privézwembad in de tuin te plaatsen. Zo kun je na een paar rondjes lekker ontspannen in de spabad.