Versier je tuin met deze tips!

We zien dat steeds meer mensen hun creatieve kant laten zien in deze gekke tijden. Dat is niet gek ook, als we meer thuis zitten en meer tijd hebben om te fröbelen. Binnenshuis heb je misschien al de nodige creatieve uitspattingen verwerkt in je interieur, maar het wordt weer lekker weer… We gaan naar buiten! Zorg dat ook je tuin gezellig is aangekleed met de volgende tips.

Een eenvoudige maar onwijs leuke tip: versier je tuin met schelpen! Schelpen zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Kies dan ook het formaat wat goed past in jouw tuin en bij jouw project. Wil je bijvoorbeeld een spiegel beplakken met schelpen voor een echte strand look? Dan kun je prima toe met kleine schelpen van 1 tot 4 cm. Deze schelpen kun je in bulk kopen bij de Betaalbarekralen. Wil je grotere schelpen, om ze speels tussen de planten of grind te plaatsen? Kijk dan eens bij het tuincentrum.

Naast schelpen kun je ook kralen en bedels gebruiken om je tuin te versieren. Iedereen heeft wel een oude plantenpot of plantenbak die een opfrisbeurt kan gebruiken. Dit kun je natuurlijk met een likje verf doen, maar daarnaast kun je de pot ook opleuken met kralen en bijvoorbeeld kwastjes. Zo creëer je de ultieme bohemian look in jouw tuin! Gebruik bijvoorbeeld houten kralen en rijg deze op macramé draad, dat blijft mooi stevig. Meet hoeveel draad met kralen je nodig hebt om de gehele pot of bijvoorbeeld alleen de bovenkant te bedekken met kralen. Plak de kralensnoer vast met een lijmpistool zodat het goed blijft zitten. Gebruik diverse kwastjes om het geheel op te vrolijken! Deze kralen en kwastjes koop je het makkelijkst bij Betaalbarekralen, groothandel kralen en bedels. Bij de groothandel kun je eenvoudig genoeg inkopen voor je project.

Krijg je geen genoeg van die gezellige kwastjes? Naai ze dan vast aan de punten van je tuinkussens en waan je in Ibiza!