Must-have attributen voor in je tuin

Als je een tuin hebt, wil je hier als het lekker weer is natuurlijk zo vaak mogelijk in zitten. Het kan zo zijn dat je tuin nog niet helemaal af is, of dat er wel wat leuks bij kan. Er zijn dan ook een aantal must-haves voor in je tuin die je echt niet wil missen.

Tuinkleed

Het maakt niet uit of je alleen tegens hebt of gras, een tuinkleed is altijd een goede toevoeging. Het is een goede oplossing om je tuintegels een beetje te verbergen, maar het ziet er ook enorm sfeervol uit. Veel tuinkleden kunnen ook gewoon nat worden, dus hoef je ze niet op te bergen als het begint te regenen.

Een hangstoel of hangmat

Niets is lekkerder dan onderuitzakken in een hangmat of hangstoel. Geniet van de zon in je gezicht met een boek of tijdschrift en een kopje koffie van koffiepiraat, of een koud drankje zoals ijsthee. Je creëert gegarandeerd een relax momentje.

Vuurkorf of vuurschaal

In de avonduren koelt het meestal toch wel wat af. Een vuurkorf of een vuurschaal is hiervoor de perfecte oplossing. Het geeft niet alleen warmte af, maar het ziet er ook enorm sfeervol uit. Pak een kleedje en marshmallows erbij en laat een gezellige avond maar beginnen.

Tuinverlichting

Tot slot iets wat ook een echte sfeermaker is: tuinverlichting. Dit kan gaan van een mooie lantaarn, tot sfeervolle hanglampjes. Verlichting kan je tuin een heel ander gevoel geven. Een lamp met warm licht, of hanglampjes met verschillende kleurtjes, het is allebei een goed idee.