Michel Doorn, de oplossing voor al je problemen

Een verstopt toilet is ontzettend vervelend. Het is niet alleen vies en brengt daarom veel schoonmaakwerk met zich mee, maar stinkt ook nog eens een uur in de wind. Daarnaast kun je er niet eens gebruik van maken! Dat is best naar, zeker als je heel nodig moet plassen. Je wilt een verstopt toilet dus zo snel mogelijk ontstoppen. Maar hoe? In dit artikel lees je meer over ontstoppingsbedrijf Michel Doorn.

Hoe wordt een verstopt toilet veroorzaakt?

Als je je toilet niet kunt doorspoelen, heeft dat altijd een oorzaak. Een verstopte wc heb je namelijk niet zomaar. Dit zijn de meest voorkomende redenen:

  • Overmatig gebruik van wc-papier;
  • Te harde ontlasting;
  • Regelmatig etensresten doorspoelen;
  • Doorgespoelde luier of speelgoed;
  • Verstopt riool;
  • Volle septic tank.

Wat kun je doen aan een verstopt toilet?

Kun je de oorzaak van de verstopping in je toilet zien, dan heb je geluk. Waarschijnlijk kun je zo’n verstopping zelfstandig verhelpen. Trek een stevig paar rubberen handschoenen aan, bedek de grond rondom het toilet met plastic of met handdoeken en maak vervolgens het verstopte object los. Kun je de oorzaak van de verstopping niet zien, maar merk je die wel op als je probeert je toilet door te trekken? Dan kun je het beste een professionele ontstoppingsdienst bellen.

Wie kan je toilet professioneel ontstoppen?

Spoelt je toilet niet goed door? Dan is het het beste om een professionele ontstoppingsdienst zoals Michel Doorn in te schakelen. De experts van Michel Doorn weten als geen ander hoe ze een verstopping in je toilet (of ergens anders) kunnen verhelpen. Daarnaast kunnen ze je riool ontstoppen of je septic tank legen. Het allermooiste is dat deze ontstoppingsdienst ook in het weekend bereikbaar is, zodat jij niet te lang zonder toilet hoeft te leven. Michel Doorn is de oplossing voor al je problemen. Nou ja, al je rioleringsproblemen in ieder geval.