Leuke inspiratie voor jouw tuin!

De achtertuin is de plek waar je ongestoord buiten kan zijn in je eigen privé sfeer. Het is als het ware een verlengstuk voor wat er in je huis afspeelt. Ben je op zoek naar wat ideeën om de tuin op te fleuren? Je leest het hier!

Hekwerk

Eenvoudig en snel de tuin pimpen? Plaats een origineel hekwerk zoals schapenhek van Adéquat tegen de schutting of rondom de moestuin of vijver. Super makkelijk zelf te plaatsen en later ook altijd nog eenvoudig te verplaatsen. Hiermee is bijvoorbeeld de vijver gelijk afgeschermd voor de kinderen en de moestuin voor ongedierte. Kun jij ongestoord genieten in de tuin en ziet het er ook nog eens supergezellig uit!

Buitenkeuken

Hou je van buiten tafelen en borrelen met vrienden? Dan is een buitenkeuken ideaal om lekker te koken en hapjes te bereiden tijdens de warme zomeravonden. Zo sta je tijdens die gezellige avonden niet alleen in de keuken van alles te bereiden, maar ben je gezellig buiten met je gasten! De buitenkeuken is natuurlijk helemaal af als deze onder een overkapping kan staan, zodat je altijd droog zit.

Speeltoestellen

Heb je vaak gasten op bezoek met kinderen? Zorg ervoor dat je tuin ook kidsproof is zodat zij zich ook ongestoord de hele middag kunnen vermaken. Denk hierbij aan een zandbak, speeltoestel of trampoline. Zo hebben zowel de kinderen als ouders heerlijke zomeravonden en is er niks meer waar je je druk over hoeft te maken!