Kies voor je werk een trainingslocatie in de buitenlucht

Niets is zo goed om lekker buiten bezig te zijn. Niet alleen om te bewegen, maar ook om bijvoorbeeld voor je werk samen te komen op een trainingslocatie buitenshuis. Veel mensen komen alleen in het weekend buiten om te sporten of om lekker in de tuin bezig te zijn, terwijl je net zo goed doordeweeks activiteiten buiten kunt plannen.

Een trainingslocatie met veel buitenruimte biedt vaak voldoende mogelijkheden om buiten te vergaderen, een cursus te geven of een workshop te organiseren. In het kader van luchtcirculatie is dit dé ideale oplossing. Je kunt eenvoudig in de tuin tafels, stoelen en flipovers plaatsen. Niet alleen is dit enorm gezond, het is ook aangetoond dat vergaderleden creatiever zijn en meer energie krijgen van een training in de buitenlucht.

Bovendien valt dit vaak goed te combineren met een gezellige of sportieve teambuildingactiviteit. Voorbeelden van een teambuilding buiten zijn boogschieten, golf clinic, schapendrijven of een voetbalwedstrijd.

Dus waar wacht je op? Binnen een paar minuten verhuis je de hele vergaderzaal naar je kantoortuin. Heb je geen tuin aan je kantoor? Bespreek de mogelijkheden dan met een ervaren aanbieder van een trainingslocatie zoals de Ruwenberg.