Hoe jij jouw tuin helemaal klaar maakt voor de zomer

Hoe jij jouw tuin helemaal klaar maakt voor de zomer

Nu de zomer weer op komst is wordt het tijd om jouw tuin helemaal klaar te maken voor gebruik. Lekker barbecueën, schommelen op een tuinschommel, springen op een supergrote trampoline of gewoon een lekker duik in je eigen zwembad. Wij geven je graag de beste tips voor een prachtige zomer. Kijk voor betaalbare tuinartikelen even bij Vikingchoice, daar weten ze alles over het leukste speelgoed voor buiten en de beste betaalbare tuinmeubels.

Het beste speelgoed voor ouders met jonge kinderen

Jonge kinderen zijn vaak nieuwsgierig en verkennen het liefste jouw hele huis en tuin. Als je zelf geniet van een barbecue met vrienden of van een heerlijk koel drankje in jouw lounge set, dan wil je niet de hele tijd jouw kinderen in de gaten houden. Een ballenbak is de perfect oplossing om eenvoudig buiten op te zetten bij jou in de buurt waar kinderen op een veilige manier mee kunnen spelen. Een ballenbak is vaak gemaakt van zacht koudschuim en wordt gevuld met talloze kleurvolle ballen waarmee kinderen uren druk kunnen zijn.

Zwemplezier voor het hele gezin

Altijd al een eigen zwembad willen hebben? Met een opzetzwembad of een groot opblaaszwembad met eigen pomp en filter kan dat voor een betaalbare prijs. Opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in veel verschillende diameters en hoogtes. Een slim en stevig frame zorgt ervoor dat je het zwembad snel een eenvoudig opzet, maar ook weer afbreekt als het zomerseizoen voorbij is. Houdt wel rekening meer een vrije zone van 50 cm rondom het zwembad. Dit is nodig om op een veilig manier langs het zwembad te lopen. Heb jij een smalle of kleinere tuin? Dan past een rechthoekig zwembad wellicht beter in jouw tuin!

Meubels die onmisbaar zijn in elke tuin

Naast wat leuke tips voor speelgoed voor jong en oud is het belangrijk dat papa en mama zelf ook kunnen genieten van de tuin. Om lekker te kunnen zitten heb je natuurlijk een leuke tuin set nodig. Als het heel warm is en de zon schijnt fel, dan kun je overwegen om een zweefparasol aan te schaffen. Een zweefparasol zet je eenvoudig op, biedt goede bescherming tegen de zon en heeft een diameter tot wel 3 meter. Wil je liever wat relaxen in de tuin? Dan past een schommelbank misschien beter bij jou!