Hoe breng je meer sfeer in je tuin?

Heb jij een nieuw huis en wil jij een sfeervolle tuin wat je ook in magazines ziet? Dat realiseer je met onderstaande tuinideeën. Wij hebben vier leuke suggesties bedacht hoe jij het Saint-Tropez naar je eigen huis haalt. Hoe fijn is het als je tijdens zwoele zomeravonden nog even heerlijk kunt genieten van een hapje & drankje met vrienden of familie? Daar word je gewoon blij van. Lees hieronder meer.

Plaats een overkapping

Een overkapping aan je huis staat rijkelijk, maar is ook nog eens erg gezellig. U kunt ervoor kiezen een luxe lounge set te plaatsen onder de overkapping. Overkappingen zijn er in verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor een kunststof overkapping. Er zijn ook overkappingen met glas aan weerszijden. Ook verkopen veel online winkels overkappingen met een schuifdak. Als het dan mooi weer is kun je ook nog wat zonnestraaltjes meepakken. In de winter zit je lekker warm en ben je toch nog een beetje buiten. Ook zijn er overkappingen van hout voor een sfeervolle uitstraling. Het is leuk als je dit combineert met kussens en accessoires in Ibiza-style.

Plantenbakken met LED verlichting

Voor een luxueuze uitstraling in uw tuin zijn plantenbakken met led verlichting absoluut onmisbaar. Dat staat chique en hoeft absoluut niet duur te zijn. Je kunt online namelijk led-plantenbakken bestellen waar de verlichting al in zit. Ook is het mogelijk om voor kunststof, witte plantenbakken te kiezen. Dan kunt u een losse led verlichting aanschaffen en deze in de bak verwerken voor een prachtig resultaat. Het is mooi om de plantenbakken met verlichting aan de voorkant van uw oprit of tuin te plaatsen.

Bubbels in de hottub

Een hottub is tegenwoordig luxe & betaalbaar. Het voordeel van een hottub is dat je kunt genieten in de tuin bij hoge  – & lage temperatuur. Tijdens winterse dagen na een werkdag even ontspannen in een hottub met een glaasje bubbels is op en top genieten. Hottubs zijn er in verschillende afmetingen en in verschillende materiaalsoorten. Zorg dat je badjas van badjas.nl klaarligt zodat je deze na een zwoele avond in de hottub zó om je heen kunt slaan. Relaxen maar!

Buitenkleden met romantische dessins

Het is handig om na te denken over de stijl van je tuin. Zo is de Ibiza- & Bohemian look helemaal van deze tijd. Ook tuinen met Marokkaanse invloeden zie je steeds vaker. Je maakt je tuin helemaal af met leuke kaarsjes en een buitenkleed met leuk dessins. Van romantisch tot mediterraan, online shopt u het allemaal bij de betere online tuinwinkels.