Het zwembad gemakkelijk afdekken en verwarmen

Wil je je zwembad afdekken en verwarmen met één product? Dan moet je een zwembadtent  kopen. Deze tent kan je zwembad beschermen, afdekken en verwarmen omdat het dienst doet als zwembadoverkapping en verwarming. Het water is vrij van vuil, zand en bladeren. Tegelijkertijd wordt het water verwarmd door de tent van het zwembad. Dus wanneer je ook wilt zwemmen, het water is schoon en warm. De zwembadtent is er in verschillende vormen. Zo kun je de tent kiezen die past bij de afmeting van je zwembad.

Het zwembad afdekken met een opvouwbare tent

SunnyTent is gemaakt van premium kwaliteit tenthoezen en stokkensets. Het materiaal van de stof is PE-folie die zon- en winterbestendig is. De stokkensets maken gebruik van glasvezel materiaal. De tent kan eenvoudig worden opgevouwen. Je kunt de tent sluiten om het zwembad af te dekken. Zo is het water altijd schoon omdat stof, bladeren en vuil het zwembad niet kunnen bereiken. Hierdoor hoef je het water niet te verversen. De tent beschermt je ook tegen regen, wind en lichte hagel. Houd er echter rekening mee dat de UV-stralen nog steeds door deze transparante tent kunnen gaan. Je moet dus zonnebrandcrème aanbrengen voordat je gaat zwemmen.

Het zwembad verwarmen

De tent dient niet alleen als zwembadafdekking, maar kan ook het water opwarmen. Wil je in het voor- of najaar zwemmen zonder het koud te krijgen, dan is het gebruik van een zwembadtent een slimme keuze. De tent is gemaakt van dikke folie die het water kan opwarmen. Je hoeft geen extra energie uit te geven om het water te verwarmen. De zwembadtent maakt gebruik van het kas principe. Wanneer de zon door de transparante tent gaat, wordt de warmte vastgehouden en wordt het water warmer.