Geniet van de zomer met een Ukiah Tuinhaard

Na het afscheid van de winter is de lente eindelijk aangebroken. De dagen worden langer en de lucht kleurt helderblauw. Nederland raakt ongeduldig, want we willen graag naar buiten. Helaas kan het buitenshuis nog verraderlijk koud zijn. We willen best een frisse neus halen, maar niet ten koste van ons comfort. Gelukkig is de oplossing simpel: een goede tuinhaard of tuinkachel. Daarom zetten we vandaag niet de optimale gashaard voor binnen in het zonnetje, maar bespreken we juist de beste manier om je tuin te verwarmen! Ben jij op zoek naar een haard die je terras in een knusse en gezellige zitplek verandert? Lees dan dit artikel en ontdek de mogelijkheden.

De Ukiah Tuinhaard

Bij Tuincorner zijn we het er unaniem over eens: de Ukiah Tuinhaard van Krul Alltech is de absolute topper op het gebied van terrasverwarmers. De Ukiah haard biedt een veelzijdige terrasverwarming die de romantische en nostalgische sfeer van vuur combineert met alle moderne voordelen van Bluetooth® speakers. Het vuur van een Ukiah haard sluit daarnaast perfect aan bij de menselijke neiging om ritme en patronen in de natuur te zoeken. Als je naar muziek luistert via je Ukiah haard, dan geniet je tegelijkertijd van een vuurshow waarbij de vlammen en de muziek in harmonie zijn. In plaats van alleen maar gedachteloos te staren naar het vuur, ervaar je echt iets bijzonders.

Welke standen heeft de Ukiah Tuinhaard?

Je hoeft natuurlijk niet altijd het vuur te stoken om van muziek te genieten. Misschien heb je overdag geen behoefte aan verwarming. Daarom heeft de Ukiah Tuinhaard vier verschillende standen:

  • Alleen vuur, waarbij de haard alleen brandt;
  • Alleen muziek, waarbij je alleen je eigen muziek afspeelt;
  • Vuur en muziek, waarbij het vuur en de muziek worden gecombineerd;
  • Beat to Music, waarbij de Ukiah haard een vuurshow creëert die de muziek en de vlammen op elkaar afstemt.

Met deze verschillende opties beleef je altijd de perfecte buitenervaring. Of je nu wilt genieten van het rustgevende knapperen van het vuur of wilt dansen op de maat van je favoriete muziek, de Ukiah haard biedt altijd een gepaste sfeer.

Waar koop je een Ukiah Tuinhaard?

De Ukiah van Krul Alltech is een haard van topkwaliteit. Je eigen muziek wordt afgespeeld via het gepatenteerde 12v 100 watt geluidssysteem, dat via Bluetooth® verbinding maakt. Daarnaast werkt de haard op een Lithium-ion batterij die maar liefst dertig uur meegaat en eenvoudig voor de volgende gezellige avond in de tuin is op te laden. Ook is er aan je veiligheid gedacht: de Ukiah tuinhaard wordt geleverd met een snel aan te sluiten regulatorslang waarmee je het vuur in noodgevallen onder controle houdt. Aarzel niet langer en bestel je\ Ukiah tuinhaard nu op de website van Krul Alltech.