Een overkapping in de tuin wordt steeds populairder

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping in de tuin. Aangezien we meer aan huis zijn gekluisterd met z’n alleen kiezen we ervoor om meer in de tuin te zitten. Aangezien het niet altijd zonnig is en Nederland gewoon Nederland blijft is het wel prettig om droog te kunnen zitten. Lekker bij de openhaard onder de veranda achterin de tuin.

Belangrijk is om een barbecue en een koelkast bij de hand te hebben

Aangezien we tegenwoordig steeds luier worden als het gaat om luxe en genotsmiddelen zoals een lekker wijntje drinken op z’n tijd is het dan ook wel handig om een koelkast onder de veranda te hebben. Zorg dan wel even voor een goede stroomaansluiting die wind en waterdicht is. Want buiten blijft natuurlijk wel buiten en je wilt geen kortsluiting hebben nadat je al je bloed zweet en tranen in de overkapping hebt gestopt.

Online wijn bestellen

Tegenwoordig kun je voordelig en gemakkelijk online witte wijn kopen. Aangezien het voordeel van een webshop is dat er geen extra kosten hoeven worden gemaakt op een fysieke winkel of het bijbehorende personeel. Zolang die koelkast dan toch op de veranda staat is dit ideaal. Het voordeel van online bestellen is dat je je alleen nog maar hoeft te richten op de inrichting van de overkapping, aangezien het aan de deur wordt geleverd.

Wind en watervrij

Uiteraard is het wel van groot belang dat als je een koelkast onder de overkapping hebt staan het stroompunt wind en watervrij is, zodat hier geen regen bij kan komen. Je wilt natuurlijk geen kortsluiting onder de overkapping want dan kun je weer opnieuw beginnen.