Een laptopkussen als onderdeel van je tuinmeubilair?

Nu de temperaturen langzaam stijgen en we meer en meer tijd in de tuin doorbrengen, zijn er ook steeds meer activiteiten die we niet alleen meer binnen, maar ook juist in de tuin ondernemen. Bekende fenomenen zijn de buitenkeuken en aan de overkapping waardoor we buiten “binnen” kunnen zitten. Complete interieurs worden onder de overkapping ingericht.

Door deze veranderingen in ons gedrag zijn er ook aanpassingen in de hulpmiddelen nodig.
Tenslotte willen we ons drukke dagelijks leven in de avond en de weekenden vooral ontspannen doorbrengen. Steeds vaker winkelen we online of lezen het nieuws vanaf de computer. Gamen, uitzoeken van dingen, aanvragen van offertes en ook communicatie (sociale media) vinden met behulp van een laptop plaats. De verkoop van laptops voor privé en zakelijk gebruik steeg de afgelopen jaren tot ongekende hoogten. Een van de hulpmiddelen die we bij het gebruik van een laptop in de tuin of op het balkon goed kunnen gebruiken is een laptopkussen.

Wat is een laptop kussen?

Dit is een kussen, voorzien van een harde toplaag (mdf), waarop je de laptop neer kan zetten. Het laptopkussen kan eenvoudig op je schoot worden gezet. De zachte vulling van het kussen vormt zich naar je schoot waardoor het heel stabiel wordt. Bijkomend voordeel is de warmte werende eigenschap van de kussenvulling. Deze bestaat uit polystyreen balletjes, die geen warmte geleiden. Een laptop geeft namelijk veel warmte af, waardoor je op langere termijn huidproblemen kunt oplopen als je de laptop steeds direct op je schoot plaatst. Het laptop kussen voorkomt dat de warmte van de laptop bij de huid komt omdat de flexibele, zachte onderzijde van het laptop kussen voor voldoende ventilatie zorgt.
Gebruik je zo’n laptop kussen, dan kun je lekker in de tuin gaan zitten om je activiteiten te doen, die je voorheen misschien aan de eettafel binnen zou uitvoeren. Het is daarom aan te raden een of een paar laptopkussens aan je tuinmeubilair toe te voegen zodat je er altijd een bij de hand hebt.

Hoe vind je gemakkelijk een Laptop kussen

Kadogalerie uit Haarlem heeft het grootste assortiment Laptop kussens in Nederland. Ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden. Een deel van de laptop kussens voor op schoot bevatten afbeeldingen van bloemen en planten, dat staat extra leuk als je in de tuin aan het werk bent. Bezoek de website van Kadogalerie, of kies hier meteen je favoriete uit. Voor rond de 20 euro kun je er al een bestellen.