Een fairybell als vlaggenmast kerstverlichting

Maak met Fairybell eenvoudig een kerstboom van je vlaggenmast

Bij veel feesten wappert de vlag, maar bij kerst draait het helemaal om licht. Hoe mooi zou het dan zijn om jouw vlaggenmast om te toveren tot een prachtige kerstboom. Een boom die vol zit met schitterende lichtjes. Met Fairybell lukt je dat moeiteloos. In plaats van dat je een boom of struik buiten behangt met honderden lichtjes bevestig je de lampjes in één keer aan de mast. Deze kerstverlichting is in diverse maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je zowel met een grote of kleine mast profiteren van de Fairybell kerstverlichting. Heb je geen mast voor je vlaggen? Dan zijn er pakketten waarbij er ook een vlaggenmast geleverd wordt, zodat je snel kunt genieten van een verlichte kerstboom.

Kies de verlichte kerstboom die bij je past

Wil je een kerstboom met honderden of duizenden led-lampjes? Het kan allemaal. Een Fairybell kerstboom met het minste aantal lichtjes heeft er al 480. Hierna heb je de keuze uit 900, 1200, 1500 of 2000 lampjes. Wie echt flink wil uitpakken kan kiezen voor een model waarin 4000 lichtjes schitteren. Net zo veel variatie als bij het aantal lampen vind je in de afmetingen van de Fairybell kerstbomen. De hoogtes van de vlaggenmasten waarvoor een geschikte kerstverlichting beschikbaar is, varieert van 6 à 7 meter tot 10 à 12 meter. Daartussenin is er Fairybell kerstverlichting verkrijgbaar voor masten die 8 tot 9 meter hoog zijn. Degenen die kiezen voor een pakket inclusief een vlaggenmast hebben nog een beslissing te nemen. Er zijn namelijk drie soorten masten: de Vlaggenmast Pro, de Vlaggenmast Budget en tenslotte de Vlaggenmast Deelbaar. Het verschil tussen het Pro-model en de Budget-variant is het materiaal. De eerste is gemaakt van polyester en de tweede van het voordeligere aluminium. De deelbare vlaggenmast is een uitkomst als je de mast niet altijd wilt laten staan. Je kunt hem namelijk heel eenvoudig opbergen doordat de mast uit verschillende delen bestaat. Behalve de keuze of je een Pro, Budget of Deelbaar neemt, heb je voor de vlaggenmasten ook de optie voor verschillende lengtes.

Een verlichte kerstboom in een paar stappen

De Fairybell kerstboom ziet er misschien imposant uit, maar is supereenvoudig op te zetten. Je hoeft de verlichting enkel uit de verpakking te nemen en in de mast te hijsen. Daarna steek je de stekker in het stopcontact en de honderden of duizenden lampjes gaan aan. Ligt het stopcontact niet binnen het bereik van het snoer? Geen nood, want je kunt bij je Fairybell kerstboom ook verlengkabels bestellen. Over het aan- en uitdoen van de kerstboom hoef je je overigens niet druk te maken. Met een bijpassende timer stel je gewoon vooraf de tijden in waarop de lampjes moeten schijnen.

Optimale kerstverlichting voor zakelijk en privé

Door de verschillende formaten is de kerstverlichting geschikt voor ondernemers en particulieren. Wil je bijvoorbeeld tijdens de feestdagen in je voortuin een echte eyecatcher hebben? Neem dan het deelbare exemplaar dat je na gebruik weer makkelijk in de schuur opbergt. Of ben je een ondernemer en wil je jouw klanten verwelkomen met de mooie uitstraling van duizenden warmwitte led-lampjes? Dan is één van de grotere kerstbomen een goede keuze. Er is dus heel veel mogelijk met een vlaggenmast en Fairybell kerstverlichting!