Deze items maken je woonervaring nog een beetje beter

Het is weer zover, het is lockdown! Hoe ga je nu jezelf thuis vermaken?

Wij geven je wat tips om je thuis ervaring nog een beetje mooier en fijner te maken, zodat jij je in huis niet hoeft te vervelen.

Bouw een home-gym.

Dit is best een investering maar is ook erg leuk om mee bezig te zijn. Als je losse fitness apparaten aanschaft en deze in elkaar zet en vervolgens bij elkaar neer zet, dan heb je het al:  je eigen persoonlijke sportschool! Deze gym kan helemaal ingericht worden naar jouw eigen wensen en behoefte – je haalt alleen de apparaten die jij nodig hebt voor jouw wekelijkse work out. Maar één cardio apparaat moet er sowieso tussen zitten en leg day mag je ook niet skippen.

Schaf een eigen zwembad in de tuin aan

Een eigen zwembad in je achtertuin heeft heel veel voordelen! Zo kan het gebruikt worden om een workout in te doen door meerdere keren heen en weer te zwemmen en zo je spieren te trainen, maar ook om gewoon even lekker te relaxen en tot rust te komen in het water. Het hebben van een eigen zwembad in je achtertuin betekent dat je er altijd gebruik van kunt maken, 24 uur per dag en zeven dagen per week, of er nu wel of geen lockdown is! 

Koop een piano of een ander instrument

Ben je muzikaal van aard? Haal dan een instrument in huis! Het kost weliswaar tijd om een nieuw iets te leren, maar als je het al kunt is het altijd leuk om de hobby weer op te pakken. Daarnaast staat het ook leuk en uitnodigend in de woonkamer, dus als je er geen tijd voor hebt is het eigenlijk ook niet erg.