De terrasverwarmers zijn niet meer weg te denken!

Terrasje pakken in de warmte van je eigen terrasverwarmer?

Een prachtig overdekt terras in je tuin, maar je kunt er na de zomer niet meer van genieten? Toch wel! Tegenwoordig is een terrasverwarmer helemaal in. Door een terrasverwarmer op je terras te plaatsen kun je ook wanneer het wat kouder is buiten nog lekker genieten van dat knusse hoekje in jouw eigen tuin.

Voldoende keuze uit terrasverwarming

Terrasverwarmers zijn niet meer weg te denken bij cafés en kroegen en hebben zich daar al lang bewezen. Maar natuurlijk hoef je niet persé naar de kroeg om te genieten van een terrasverwarmer. Dat kan net zo gemakkelijk in je eigen achtertuin. Ook in de herfst en winter is dat goed te doen met verschillende soorten terrasverwarming zoals een heater, vuurkorf, elektrische terrasverwarmer of een terrasverwarmer op gas. Waar sommige kiezen voor een kachel of vuurkorf om lekker warm bij te kruipen kiezen andere voor een terrasverwarmer. Een terrasverwarmer kan net zo knus zijn en zeker zo warm. Het voordeel is natuurlijk dat je voor een terrasverwarmer geen hout nodig hebt om het warm te krijgen. En met de juiste terrasverwarmer heeft iedereen het lekker warm.

Gas of een elektrische terrasverwarmer

Ben je overtuigd van de vele voordelen van een terrasverwarmer en heb je besloten om toch ook maar een terrasverwarmer aan te schaffen rest alleen nog de vraag: pak ik een elektrische of eentje op gas? Nou daar gaan wij je mee helpen! Een terrasverwarmer op gas is erg krachtig en verwarmt een groot oppervlak. Daarnaast kun je hem gemakkelijk verplaatsen, omdat je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Je moet voor een terrasverwarmer op gas wel gasflessen halen. Een elektrische terrasverwarmer heeft bijna geen opwarmtijd nodig waardoor je nog sneller kunt genieten van de warmte. Van deze terrasverwarmers zijn er ook hangende varianten te verkrijgen. Dat is ideaal om ruimte te besparen. Verder wordt de warmte van boven ook beter verdeeld. Let wel op bij het kopen van een terrasverwarmer hoeveel vierkante meter bereik het model heeft! Dan zit er nog maar een ding op, lekker genieten van de warmte!

Een hangende of staande terrasverwarmer

Een terrasverwarmer kun je plaatsen waar je wilt en op de manier die je maar wilt. Er zijn namelijk zowel hangende terrasverwarmers en staande terrasverwarmers. Kies je voor een hangende terrasverwarmer dan heb je het voordeel dat de terrasverwarmer weinig ruimte in neemt, maar je kunt hem natuurlijk niet zo gemakkelijk meer verplaatsen. Als je liever voor een staande terrasverwarmer kiest, kan je deze neerzetten net waar jij hem wilt hebben! Het enige minpunt vergeleken de hangende variant is dat deze dan wel wat ruimte in neemt. Als je echt niet kunt kiezen zijn er natuurlijk ook nog terrasverwarmers die kunnen staan en hangen. Zo kun jij elk moment die keuze maken!

Nog net even iets knusser met een warmtekussen

Wil je het nog net ff iets knusser maken? Dan is een verwarmt kussentje ook zeker aan te raden! Met een warmtekussen wordt het nog net iets warmer en knusser op je tuinterras. Maar het geeft ook een prachtige nieuwe look aan je terras. Want een warmtekussen zorgt niet alleen voor een comfortabel warm gevoel, maar zorgt ook voor het opvrolijken van jouw terras. De kussens zijn er in verschillende leuke kleuren en afmetingen en zijn in ieder geval voor iedereen aan te raden!