3 mooie bloembakken van Tuinvoordeel

Wil jij optimaal van je tuin genieten? Dan zul je veel mooie planten in je tuin moeten plaatsen. Door deze te onderhouden, zorg jij in de warme seizoenen voor een prachtig beeld in je tuin. Om dit beeld compleet te maken, heb je ook mooie bloembakken buiten nodig. Wij introduceren je graag aan Tuinvoordeel. Deze tuinspecialisten hebben een aantal mooie bloembakken: we lichten er drie uit. 

Cortenstaal bloembakken

Ben jij op zoek naar bloembakken met een mooi, stoer uiterlijk? Dan zijn de cortenstaal bloembakken van Tuinvoordeel precies wat jij nodig hebt! Door de beschermde roestlaag die op de cortenstaal bloembakken zitten, geef jij je tuin een moderne, industriële look. Deze bloembakken worden bij Tuinvoordeel in veel verschillende formaten aangeboden en passen dus gegarandeerd in je tuin. De cortenstaal bloembak heeft een unieke look, die maar net in jouw tuin moet passen. Let hier dus wel op voordat je je aankoop officieel maakt: een industriële plantenbak staat niet heel mooi als jij je tuin warm en gezellig wilt inrichten.

Houten bloembakken

Als jij op zoek bent naar iets warmte en gezelligheid uitstraalt, zijn houten bloembakken precies wat je nodig hebt. Hout is een stof die makkelijk in een tuin te plaatsen is, omdat het een natuurlijke grondstof is. Hij zal bijvoorbeeld mooi mengen met je houten schutting. Naast dat houten bloembakken veel praktische voordelen hebben, helpen ze ook enorm bij sfeertoevoeging aan je tuin. Hout straalt namelijk warmte uit: precies wat je nodig hebt als jij ervan houdt om met vrienden een gezellige tijd te beleven in de tuin.

Verzinkte bloembakken

Naast dat een bloembak er mooi moet uitzien, moet deze ook stevig staan en lang mee kunnen gaan. De verzinkte bloembakken van Tuinvoordeel doen precies dit. Hun stoere uiterlijk is namelijk niet enkel om er stoer uit te zien: de zinklaag die over deze bloembakken heen zit, zorgt ervoor dat de bloembak ijzersterk en onderhoudsvriendelijk is. Je kunt er dus van uitgaan dat je bloembak alle weersomstandigheden zal overleven en een toevoeging zal zijn aan je tuin, ook na regen en storm.

Tuinvoordeel

Klinkt één van deze bloembakken jou als muziek in de oren? Neem dan direct een kijkje op de website van Tuinvoordeel! Hier vind je deze drie bloembakken terug, samen met vele andere soorten. Zou jij graag met een specialist overleggen welke soort bloembak het beste in het interieur van jouw tuin past? Een werknemer van Tuinvoordeel staat je graag te woord!