3 Manieren om je tuincomfort te verhogen

3 Manieren om je tuincomfort te verhogen

Als je onze blogs vaker leest vind je het vast niet erg om lekker in de tuin te werken. Toch is het erg lekker als sommige klusjes gewoon wat sneller of gemakkelijker gaan. Comfort in de tuin gaat niet alleen om de zachtste kussens op je lounge set, maar ook om het vergemakkelijken van de minder leuke taakjes.

Het gras maaien

In de tuin werken is leuk, maar laten we eerlijk zijn, bijna niemand vindt grasmaaien toch het leukste klusje? Als jij net zo bent als ik mag dat best nog wat makkelijker. En wat is er nou makkelijker dan het geheel uit handen geven aan een robot grasmaaier. Een Robomow grasmaaier moet je één keer goed installeren en daarna zal hij automatisch je gras netjes bijhouden. Geen gesleep meer met een zware gemotoriseerde grasmaaier of duw en trekwerk met een handmatige grasmaaier. Span simpelweg een keer een draad rondom je grasveld zodat de maaier weet tot waar hij moet maaien en je gras zal er altijd goed uit zien.

Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is stiekem niet iets wat je alleen aanschaft omdat het zo efficiënt is. Het voelt ook gewoon lekker om met een hogedrukspuit je terras schoon te spuiten. Al het groen van de tegels en tussen de tegels uit, je tuinmeubels schoonspuiten en zelfs de auto kun je ermee onderhanden nemen. Het is erg bevredigend om te zien hoe alle viezigheid verdwijnt. Een hogedrukreiniger verhoogt je tuincomfort dus door deze schoonmaakklusjes leuker te maken en dus ook je tuin schoner te maken.

De lekkerste lounge set

Ja deze kan toch echt niet missen uit het lijstje. Dit blijft toch het allerbelangrijkste item voor ultiem tuincomfort. Een lounge set of tuinbank met lekkere zachte kussens om in neer te ploffen na het werken in de tuin. Of gewoon zomaar, want je hoeft niet hard te werken om van deze tip te genieten.